Cosmin Rizea 0732533212
Gabriel Neagu 0723588126
Balustrade Inox

Balustrade Inox Cu Sticla Sinaia

BALUSTRADE INOX CU STICLA

Balustrada din inox cu sticla reprezinta o alegere ideala atunci cand vreti sa combini stilul clasic cu cel modern. Sticla ofera un design modern si deosebit, prin rafinamentul liniilor sale fine.

BALUSTRADE INOX CU STICLA

Balustrade inox cu sticla
O combinatie intre doua materiale perfecte pentru realizarea unei balustrade este cea dintre inox si sticla. Acest tip de balustrade pot fi realizate cu sau fara mana curenta din inox cu finisaj luciu sau satinat.

Montantii, garzile, mana curenta, atunci cand aceasta exista, pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda din inox, cu finisaj luciu sau satinat, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. Panourile din sticla pot fi securizate, laminate si sablate cu diferite modele. Sticla din care pot fi confectionate balustradele poate fi clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan.

Sistemele de fixare ale balustradelor din inox cu sticla pot fi de mai multe tipuri, de la profile tip menghina aparente sau ascunse confectionate din inox, la piese punctuale confectionate din inox sau sisteme de fixare in lateral construite din inox cu distantieri din inox, garnituri si bucse teflon, tija zincata si piese de capat ornamentale. De asemenea, o balustrada din inox cu sticla poate fi sustinuta si de diferite tipuri de montanti confectionati din inox cu prindere in podest, cu prindere laterala, sau chiar montanti pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici.

Balustrade Scari cu Sticla si Inox Balustrade Scari cu Sticla si Inox

CONTACTATI-NE !

Nery Inox Confmetal SRL

C.U.I. RO30929825

J29/1788/2012

Relatii Clienti:

0732 533 212

0723 588 126

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*