Despre Noi

Balustrade Inox cu Sticla
Balustrade Inox cu Sticla|Lemn|Clasice|Model
Oferim clientilor nostri o gama larga de modele de Balustrade Inox pentru orice Buget , FACUTE SA REZISTE datorita Executiei a Materialelor si Finisajelor de Calitate Superioara . Deoarece dorim sa va oferim servicii de o calitate superioara , in executarea balustradelor din inox folosim numai profile din inox alimentar AISI 304 - Import Italia . Dedicati in ceea ce facem cu Profesionalism si Seriozitate .
CINE SUNTEM

Nery Inox Confmetal — Quality for Life

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt realizate din materiale de calitate superioara, acestea fiind rezistente, fiabile, cu o durabilitate mare si un aspect deosebit.

Specialistii firmei noastre sunt atenti la detalii si mereu gata sa te ajute, ei oferindu-ti ori de cate ori ai nevoie atat consultanta tehnica de specialitate, cat si diverse solutii si idei de amenajare interioara ori exterioara a locuintei dumneavoastra.

Un loc aparte in oferta firmei noastre ocupa balustradele din inox, acestea fiind comercializate intr-o gama variata de modele, ce se potrivesc diferitelor stiluri arhitecturale.

O balustrada din inox realizata de profesionistii firmei noastre va schimba cu siguranta arhitectura locuintei tale, careia ii va imprima un plus de personalitate si bun gust.

Tu trebuie doar sa ne spui ce anume iti doresti, si noi ne vom ocupa de restul, oferindu-ti exact produsul mult visat.

Ai nevoie de o balustrada inox , practica si cu un aspect deosebit ?

Nery Inox Confmetal este partenerul ideal de care ai nevoie !

Cosmin RizeaAdministrator

Gabriel Neagu Administrator

Balustrade inox plecare rotund
CUM TRANSFORMAM IDEILE TALE IN REALITATE !

Specialistii tai in Balustrade Inox

EXPERIENTA

Suntem o echipa cu o experienta in domeniul balustradelor din inox de peste 20 ani atat in tara cat si in strainatate , dedicati in ceea ce facem prin Profesionalism si Seriozitate . Colaborand cu noi vei constata ca profesionistii nostri sunt atenti la detalii , flexibili si bine pregatiti in domeniu astfel gasind cele mai bune solutii pentru orice proiect in care ne angajam .

TEHNOLOGIE

Firma noastra investeste permanent in echipamente si utilaje de ultima generatie pentru a putea realiza balustrade inox de o calitate superioara conform cu cerintele clientilor nostri , astfel sudurile executate de noi sunt facute prin procedeul wig-tig neafectand pardoseala fie i-a din gresie , marmura , granit etc. Finisajele balustradelor din inox sunt realizate cu aparatura de ultima generatie dand aspectul de luciu – oglinda Impecabil unde intervenim prin sudura .

ECHIPA NOASTRA

Am început prin a construi o echipă puternică si dinamica de specialisti cu experiența calificata în domeniul balustradelor si  confectiilor din inox , iar atunci când primii clienți ne-au confirmat acest lucru am reușit să ducem lucrurile mai departe, am înțeles si am ridicat standardul în ceea ce înseamnă confectionarea balustradelor din inox de calitate cu executie si finisaje Impecabile .

nery inox confmetal

BALUSTRADE INOX PENTRU:

Locuinte Private
Spatii Comerciale
Spatii Publice
Cartiere Rezidentiale
Hale Industriale
Clientii ne recomanda !
Maria Campean Bucuresti

Recomand aceasta firma pentru balustrade inox din sticla, realizate cu grija, finisate cu mare atentie. Am comandat o balustrada din sticla pentru casa din Bucuresti…

Adrian Moraru Ploiesti

Recomand Nery Inox pentru productia si montajul balustradelor din inox in Ploiesti, sunt profesionisti si raportul calitate-pret este foarte accesibil.

Toma Florin Targoviste

Recomand aceasta firma pentru seriozitatea de care dau dovada. Am comandat o balustrada din inox cu sticla si lemn pentru scara interioara si o balustrada…

NERY INOX CONFMETAL

Fie ca vrei un design simplu sau unul complex, un design modern sau sa te rezumi la ceva clasic, balustradele din inox de la noi sunt optiunea perfecta pentru spatiul tau.